Welkom bij Bonam Home! (Dutch)

Hallo en welkom bij BONAM Home!

Wij zijn een gloednieuw Amsterdams merk dat een collectie mooie en kwalitatieve vloerkleden en andere lifestyle en interieur items aanbiedt. We worden geïnspireerd door kleuren en de natuur. Door de warme tinten van Azië en de strakke lijnen van Scandinavië. Door te reizen, maar ook van een fijne strandwandeling. Of je nu op zoek bent naar mooie neutrale tinten die passen in ieder interieur of een echte eye-catcher, wij bieden producten met een bijzonder design, die we met veel zorg hebben ontworpen en geselecteerd. Spullen waar je blij van wordt.

eigen design

Veel van onze items ontwerpen we zelf, zodat je altijd iets unieks kunt vinden bij Bonam Home. Elegant met een vleugje stoer. Bohemian met een wolkje mid-century. Indiaas met een Scandinavische twist. We doen ons best om nét dat extra tikje aan onze items mee te geven . Dat snufje je ne sais quois waardoor je zegt: “Ja díe! Die wil ik!”

Eco & fair

En wat we ook belangrijk vinden is Eco & Fair. Oftewel mooie produkten die ecologisch verantwoord zijn. Maar ook onder goede arbeidsomstandigheden worden gemaakt door mensen die daar fatsoenlijk voor worden betaald en behandeld. Why? Because we can! En omdat we vinden dat je, juist als bedrijf, het verschil kunt maken in de wereld.

We zijn een startend bedrijf en we zullen onze collectie in de aankomende tijd uitbreiden en aanvullen met nieuwe producten. Soms met limited editions of zelfs unieke exemplaren, die je altijd kunt vinden in onze webshop. Vinden we sowieso gezellig, als je af en toe komt snuffelen! Om iets te kopen of gewoon even wat inspiratie opdoen en mooie interieurfoto’s bekijken.

Dus, see you soon in de webshop?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *