Haal de lente in huis

5 tips voor een fris lente interieur

Word je ook zo blij van dit heerlijke lente weer? Wij wel! En we beginnen een beetje last te krijgen van de lentekriebels.  We hebben zin in nieuw en fris. Ook in ons huis. Met deze tips is je interieur zo weer up-to-date!

Lentetip 1: Ga voor Geel!

Bij het voorjaar denken we vaak aan groen en dat is logisch, want alles om ons heen begint weer te bloeien. Maar want dacht je van geel als accentkleur dit voorjaar. Je haalt als het ware het zonnetje in huis en het zorgt voor instant vrolijkheid. Denk eens aan een mooie gele velvet stoel of een geel wandkleed aan de muur.

Bonam Home 5 x Lente in je interieur
Dit mooie okergele dekbed van Casa Modo geeft direct warmte aan je slaapkamer.

 

Lentetip 2: Ronde hoeken

En dan vooral in meubels. Ronde banken zijn echt hélemaal hot. Misschien niet geschikt voor iedere woonkamer, maar wel mooi en zacht. En weer eens wat anders.

Bonam Home 5 x Lente in je interieur
The Fig House Lounge in LA .

 

Lentetip 3:Gouden accenten

Jawel, het mag nog steeds glimmen en blinken in huis. Maar dan wel op een subtiele manier. Kleine gouden accenten, of met een mat (geborsteld) oppervlak geven een chique en volwassen uitstraling aan je interieur.

Bonam Home 5 x Lente in je interieur
Mooie gouden accenten in de badkamer van Ramshackle Glam.

 

lentetip 4: Webbing is een ding

Een heerlijke, nostalgische trend die aanvoelt als een warm bad. Regelrecht uit de jaren ’70 komen deze smalle strips van rotan die worden gevlochten tot een mooi patroon. Je ziet het momenteel terug op stoelen en kasten. Maar ook prachtig als bed-hoofd of kamerscherm!

Bonam Home 5 x Lente in je interieur
Een prachtige manier om een ruimte op te delen d.m.v. dit kamerscherm van Urban Outfitters.

 

lentetip 5: Coral

Sinds Pantone de kleur Living Coral heeft uitgeroepen tot Color Of The Year 2019 zien we deze kleur inderdaad steeds vaker opduiken in het interieur. Deze kleur geeft ons het gevoel alsof we op vakantie zijn op een tropisch eiland. Wat wil je nog meer?!

Bonam Home 5 x Lente in je interieur
Om vrolijk van te worden: een muur in een coral tint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *