About Bonam Home

Over Bonam Home

Bonam Home is opgericht in 2018 en we zijn ontzettend trots om onze eerste, bescheiden collectie vloerkleden, woonaccessoires en lifestyle items te mogen aanbieden. We werken er hard aan om onze collectie producten uit te breiden, zodat we je weer nieuwe en unieke producten aan kunnen bieden die duurzaam en eerlijk zijn gemaakt.

Dit zijn de drie belangrijke pijlers die het DNA van Bonam Home vormen:

Uniek design

De meeste spullen die wij verkopen worden ook door ons ontworpen. Daarom zul je dus altijd iets unieks bij ons vinden. Iets dat net dat beetje anders is. Je vindt bij ons vloerkleden en andere accessoires waar elke kamer in huis leuker van wordt. Maar ook kun je bij ons slagen voor leuke hebbedingen, zoals tasjes of kimono’s.
Neem eens een kijkje in onze shop en bekijk onze vloerkleden en meer.

Hoge kwaliteit

Als je iets moois koopt, dan wil je dat het voor altijd meegaat. Dat is waarom onze kleden en accessoires worden gemaakt door zeer ervaren vakmensen in India. Of het nou gaat om wevers, leerwerkers of wolververs, de kennis wordt vaak van generatie op generatie doorgegeven.
Ook maken we alleen gebruik van hoge kwaliteit katoen, wol, leer en andere materialen. Zo zorgen we ervoor dat je jarenlang plezier hebt van de producten die je bij ons koopt.

Duurzaam & eerlijk

In deze tijd worden we steeds bewuster van de spullen die we kopen en eten. Ook bedrijven moeten daar hun verantwoordelijkheid in nemen. Wij geloven dat als iedereen zijn steentje bijdraagt, de wereld er veel mooier van wordt. En daar streven we naar bij Bonam Home: een mooiere wereld.
Onze producten worden gemaakt op een duurzame en eerlijke manier.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat:
– de vakmensen hun werk kunnen doen onder goede werkomstandigheden en tegen een eerlijk loon.
– het werk niet door kinderen wordt gedaan!
– er biologische en duurzame grondstoffen worden gebruikt.
– de verf die wordt gebruikt geen lood bevat en niet schadelijk zijn voor het milieu.
– we proberen om gebruik te maken van gerecyclede producten, zoals onze vloerkleden gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Kijk gerust eens rond op onze website en voel je vrij om ons te benaderen met je vragen. Stuur ons gerust een email.

home accessories & lifestyle items with a soul
handmade with love in India